Elektronikmontering. Tillverkning och produktion av ytmonterad elektronik och kretskort.  Inge Eklund Elektronik AB. Vi finns i Sundsvallregionen som är centralpunkt för Sundsvall, Timrå, Sörberge, Bergeforsen, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle.

Sidorna uppdaterades och justerades 2014-01-16   -   All rights reserved ytmontera.com, Sundsvall, Sweden

Ytmontering hos     ytmontera.com    - 060-578955   E-mail:   info @ ytmontera.com


 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

 Till startsidan om ytmontering och ytmonterade komponenter på kretskort. Inge Eklund Elektronik. Vi finns i Sundsvallregionen.

 Produktion och automatisk montering av ytmonderade komponenter i små och mindre serier. Så här producerar vi med SMD. Legotillverkning och kontraktstillverkning.

 Vår specialitet är ytmontering i små, mindre och medelstora serier om 5 till 500 st per leverans. Legotillverkning och kontraktstillverkning inom ytmontering.

 Vi anser oss hålla en mycket hög kvalitet inom ytmontering. Läs mer om hur vi når den.

 Hos oss är du välkommen som kund att ytmontera i små och mindre serier. Vi behandlar dig personligt.

 Prissättning / priser för ytmontering. Legoproduktion i små, mindre och medelstora serier till förmånliga priser. Legotillverkning / kontraktstillverkning av kortmontering.

 Om ytmontering, ytmonterade kort, SMD, SMT, kretskort, elektronikmontering och hur vi sätter samman elektronikkomponenter till moduler. Detta beskriver vårt sätt att arbeta. Vi gör även hålmontering där så behövs.

 Kontakta oss gärna om ytterligare info om att ytmontera, ytmontering, legotillverkning, produktion, CAD, kontraktstillverkning osv. Vi finns i Sundsvallsområdet närmare bestämt Timrå. Vi legotillverkar gärna dina ytmonterade kort.
Kretskort och produktion ordbok för förkortningar inom elektronik, komponenter och produktion av kretskort.

 Vi erbjuder utvecklingshjälp och konsultation vid såväl utvecklingan av elektronik, ingående programvaror eller verktug runt detta samt hjälp vid produktionsanpassning i såväl små som stora serier.

Ytmontering - prisbild

Generellt håller vi låga priser på ytmontering (legotillverkning). Tyvärr kan vi inte sätta något pris här på sidan. Det hade kanske underlättat för dig. Men, priset beror ju på mönsterkortet, antal komponenter, antal lager, ev. test leveranstid osv. Därför blir det mer lättöverskådligt att fråga oss direkt och få ett snabbt svar. Många kort förses även med hålmonterade komponenter som påverkar priset. Vi kan lämna ett ungefärligt pris omgående för ytmontering av just ditt kort. Fyll i vårt svarsformulär.

 

Känns det som om det skulle vara enklare att låta oss även cadda kortet, hjälper vi gärna till med det. På samma sätt tar tar vi även hand om komponentinköp och mönsterkort om så önskas.

 

Enkelhet är något vi vill ska gestalta vår kortmontering för dig. Fråga oss gärna om priser utöver själva monteringen av komponenterna. Välj sedan det som passar bäst in på dina önskemål.


 Ännu en leverans av ytmonterade kort till kund. Leveranser om 5 till 500 kort är vanliga. Oftast 100 eller 200 per leverans. Kontakta oss gärna för priser på komponenter monterade på kretskort.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Legotillverkare, elektronikmontering,  legotillverkning, produktion, kretskort. Mindre serier, prototyper och nollserier.

För en snabb förfrågan:

Fyll i vårt enkla formulär
KLICKA HÄR!