Elektronikmontering. Tillverkning och produktion av ytmonterad elektronik och kretskort.  Inge Eklund Elektronik AB. Vi finns i Sundsvallregionen som är centralpunkt för Sundsvall, Timrå, Sörberge, Bergeforsen, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle.

Sidorna uppdaterades och justerades 2014-01-16   -   All rights reserved ytmontera.com, Sundsvall, Sweden

Ytmontering hos     ytmontera.com    - 060-578955   E-mail:   info @ ytmontera.com


 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

 Till startsidan om ytmontering och ytmonterade komponenter på kretskort. Inge Eklund Elektronik. Vi finns i Sundsvallregionen.

 Produktion och automatisk montering av ytmonderade komponenter i små och mindre serier. Så här producerar vi med SMD. Legotillverkning och kontraktstillverkning.

 Vår specialitet är ytmontering i små, mindre och medelstora serier om 5 till 500 st per leverans. Legotillverkning och kontraktstillverkning inom ytmontering.

 Vi anser oss hålla en mycket hög kvalitet inom ytmontering. Läs mer om hur vi når den.

 Hos oss är du välkommen som kund att ytmontera i små och mindre serier. Vi behandlar dig personligt.

 Prissättning / priser för ytmontering. Legoproduktion i små, mindre och medelstora serier till förmånliga priser. Legotillverkning / kontraktstillverkning av kortmontering.

 Om ytmontering, ytmonterade kort, SMD, SMT, kretskort, elektronikmontering och hur vi sätter samman elektronikkomponenter till moduler. Detta beskriver vårt sätt att arbeta. Vi gör även hålmontering där så behövs.

 Kontakta oss gärna om ytterligare info om att ytmontera, ytmontering, legotillverkning, produktion, CAD, kontraktstillverkning osv. Vi finns i Sundsvallsområdet närmare bestämt Timrå. Vi legotillverkar gärna dina ytmonterade kort.
Kretskort och produktion ordbok för förkortningar inom elektronik, komponenter och produktion av kretskort.

 Vi erbjuder utvecklingshjälp och konsultation vid såväl utvecklingan av elektronik, ingående programvaror eller verktug runt detta samt hjälp vid produktionsanpassning i såväl små som stora serier.

Ytmontering och kvalitet

Kvalitet månar vi mycket om vid vår elektronikmontering. Ytmontering i sig själv ger ju möjlighet till mycket hög kvalitet. Därför återkommer vi ofta till våra kunder med råd hur vi tillsammans kan sträva efter den optimala produkten.

 

Vår monteringsmaskin programmeras att utföra momenten identiskt och med hög precision om och om igen. Videokameror övervakar att komponenten monteras riktigt. Dessutom finns det ett antal övriga sensorer som reagerar på varje enskild komponent.

 

Maskinens videosystem kan avsyna korten såväl automatiskt som manuellt. Dessutom avsynar vi visuellt vid olika moment. Allt för att korten ska vara så identiska som möjligt när de lämnar oss. Har du egna underlag för test och provning tar vi gärna del av dem.

 

Varje projekt dokumenteras vad gäller produktion, komponenter, pasta, arbete och test. Därför känns det tryggt att kontakta oss för nästa leverans. Det blir egentligen inte någon ny leverans utan en fortsättning på föregående.


 Vi inpekterar och avsynar kretskort, komponenter, komponentplacering och lödningar med videokameror anslutna till automatik och manuell avsyning.

 Dokumentation ligger till grun för repeatorder inom ytmontering och legotillverkning.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.