Elektronikmontering. Tillverkning och produktion av ytmonterad elektronik och kretskort.  Inge Eklund Elektronik AB. Vi finns i Sundsvallregionen som är centralpunkt för Sundsvall, Timrå, Sörberge, Bergeforsen, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle.

Sidorna uppdaterades och justerades 2014-01-16   -   All rights reserved ytmontera.com, Sundsvall, Sweden

Ytmontering hos     ytmontera.com    - 060-578955   E-mail:   info @ ytmontera.com


 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

 Till startsidan om ytmontering och ytmonterade komponenter på kretskort. Inge Eklund Elektronik. Vi finns i Sundsvallregionen.

 Produktion och automatisk montering av ytmonderade komponenter i små och mindre serier. Så här producerar vi med SMD. Legotillverkning och kontraktstillverkning.

 Vår specialitet är ytmontering i små, mindre och medelstora serier om 5 till 500 st per leverans. Legotillverkning och kontraktstillverkning inom ytmontering.

 Vi anser oss hålla en mycket hög kvalitet inom ytmontering. Läs mer om hur vi når den.

 Hos oss är du välkommen som kund att ytmontera i små och mindre serier. Vi behandlar dig personligt.

 Prissättning / priser för ytmontering. Legoproduktion i små, mindre och medelstora serier till förmånliga priser. Legotillverkning / kontraktstillverkning av kortmontering.

 Om ytmontering, ytmonterade kort, SMD, SMT, kretskort, elektronikmontering och hur vi sätter samman elektronikkomponenter till moduler. Detta beskriver vårt sätt att arbeta. Vi gör även hålmontering där så behövs.

 Kontakta oss gärna om ytterligare info om att ytmontera, ytmontering, legotillverkning, produktion, CAD, kontraktstillverkning osv. Vi finns i Sundsvallsområdet närmare bestämt Timrå. Vi legotillverkar gärna dina ytmonterade kort.
Kretskort och produktion ordbok för förkortningar inom elektronik, komponenter och produktion av kretskort.

 Vi erbjuder utvecklingshjälp och konsultation vid såväl utvecklingan av elektronik, ingående programvaror eller verktug runt detta samt hjälp vid produktionsanpassning i såväl små som stora serier.

Förfrågan elektronikmontering

Automatisk montering av SMD, ytmonterade komponenter, i små och mindre serier.

För att få en prisindikation kan du fylla i detta svarsformulär. Namn och mailadress måste anges.

Legotillverkare, elektronikmontering,  legotillverkning, produktion, kretskort. Mindre serier, prototyper och nollserier.

Vi lämnar gärna ett snabbt besked om pris på montering av kretskort.

 

Är du tveksam om något fält. Ange det i övrig info.

 

Det går även bra att bara ange namnuppgifterna. Då kontaktar vi dig snarast.


 Vi ytmonterar samt utför även hålmontering på alla typer av mönsterkort. På bilden syns ett flerprocessorkort med såväl hål- som ytmontering. Det är ett exempel på avancerade kretskort i mindre serier. Kontakta oss gärna för priser på elektronikmontering. Automatisk ytmontering i små och mindre serier. Vi har hög kvalitet på det vi lämnar ifrån oss och tack vare vår anpassning av ytmontering i mindre serier är även priserna fördelaktiga. Vi dispenserar antingen med maskin eller från pastaplåt. Det ger ytterligare flexibilitet för olika seriestorlekar.

Vi ser på detaljerna i vår ytmontering

Sunday, 21 January 1900 00:00

Enbart ytmonter.

Blandat hål- och ytm.

Kortstorlek (mm)

Enbart hålmontering

Digitalkort     eller    Analog- / förstärkarkort

Mönsterkort finns eller är under framtagning

Antal kort

Varav... IC (st)

... >16pin

...fine pitch

...BGA

Övrig info, t.ex. mont 1 el. 2 sidor, typ av appl. mm

Namn

Mailadress

Telefon

Företag

Kortlag.(st)

Antal komp.

Pris på mönsterkort (ange info i textfältet)