Elektronikmontering. Tillverkning och produktion av ytmonterad elektronik och kretskort.  Inge Eklund Elektronik AB. Vi finns i Sundsvallregionen som är centralpunkt för Sundsvall, Timrå, Sörberge, Bergeforsen, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle.

Sidorna uppdaterades och justerades 2014-01-16   -   All rights reserved ytmontera.com, Sundsvall, Sweden

Ytmontering hos     ytmontera.com    - 060-578955   E-mail:   info @ ytmontera.com


 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

 Till startsidan om ytmontering och ytmonterade komponenter på kretskort. Inge Eklund Elektronik. Vi finns i Sundsvallregionen.

 Produktion och automatisk montering av ytmonderade komponenter i små och mindre serier. Så här producerar vi med SMD. Legotillverkning och kontraktstillverkning.

 Vår specialitet är ytmontering i små, mindre och medelstora serier om 5 till 500 st per leverans. Legotillverkning och kontraktstillverkning inom ytmontering.

 Vi anser oss hålla en mycket hög kvalitet inom ytmontering. Läs mer om hur vi når den.

 Hos oss är du välkommen som kund att ytmontera i små och mindre serier. Vi behandlar dig personligt.

 Prissättning / priser för ytmontering. Legoproduktion i små, mindre och medelstora serier till förmånliga priser. Legotillverkning / kontraktstillverkning av kortmontering.

 Om ytmontering, ytmonterade kort, SMD, SMT, kretskort, elektronikmontering och hur vi sätter samman elektronikkomponenter till moduler. Detta beskriver vårt sätt att arbeta. Vi gör även hålmontering där så behövs.

 Kontakta oss gärna om ytterligare info om att ytmontera, ytmontering, legotillverkning, produktion, CAD, kontraktstillverkning osv. Vi finns i Sundsvallsområdet närmare bestämt Timrå. Vi legotillverkar gärna dina ytmonterade kort.
Kretskort och produktion ordbok för förkortningar inom elektronik, komponenter och produktion av kretskort.

 Vi erbjuder utvecklingshjälp och konsultation vid såväl utvecklingan av elektronik, ingående programvaror eller verktug runt detta samt hjälp vid produktionsanpassning i såväl små som stora serier.

Kontakta oss om elektronik

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Vi lämnar gärna pris på montering av komponenterna till dina kretskort. Små och mindre serier betyder, för oss, mellan 5 och 1000 kort per leverans. Det kan alltså gälla såväl mindre produktionsvolymer som nollserier och provserier inom elektronikmontering.

 

Elektronik är vårt arbetsområde. Du väljer nivån på vårt samarbete: enbart montering, kompletta kort inkl komponentinköp, testad och klar elektronik, full lego.

 

Vi finns i norrland även om det är södra norrland. Regionen Sundsvall ligger ju mitt i Sverige. Till oss är du välkommen oavsett om du bor i Sundsvall, Timrå, Umeå, Luleå, Stockholm, Malmö, Göteborg, Örnsköldsvik eller någon annan plats.

 

Vår verksamhet har vi koncentrerat på maskinell ytmontering och anpassat oss för de som tillverkar mindre serier av kretskort.

 

Hålmontering gör vi givetvis också. Ibland även enbart hålmonterade kort.

 

Vi har teknisk kompetens till rimliga priser.


 Kontakta oss gärna om ytmonerade kretskort. Vi finns i Sundsvallsområdet nära flygplats, bussgods och andra fraktbolag. Norrland är vi nära och Sverige mitt i.

Ytmontera.com

Postbrev:   Triangelv. 51,   86139 BERGEFORSEN

Paket:  Fråga alltid om bästa leveransadress

 

Tel: 060-578955

E-mail:  info @ ytmontera . com

IEAB

IEAB reservsida

Mobiterm

Ytmontering 2

www.ieab.se

www.ieab.info

www.mobiterm.se

www.ytmontera.se

 

www.retone.eu

Några informativa länkar


 Ext sida om ytmontering

Legotillverkare, elektronikmontering,  legotillverkning, produktion, kretskort. Mindre serier, prototyper och nollserier.

För en snabb förfrågan:

Fyll i vårt enkla formulär
KLICKA HÄR!