Elektronikmontering. Tillverkning och produktion av ytmonterad elektronik och kretskort.  Inge Eklund Elektronik AB. Vi finns i Sundsvallregionen som är centralpunkt för Sundsvall, Timrå, Sörberge, Bergeforsen, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle.

Sidorna uppdaterades och justerades 2014-01-16   -   All rights reserved ytmontera.com, Sundsvall, Sweden

Ytmontering hos     ytmontera.com    - 060-578955   E-mail:   info @ ytmontera.com


 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

 Till startsidan om ytmontering och ytmonterade komponenter på kretskort. Inge Eklund Elektronik. Vi finns i Sundsvallregionen.

 Produktion och automatisk montering av ytmonderade komponenter i små och mindre serier. Så här producerar vi med SMD. Legotillverkning och kontraktstillverkning.

 Vår specialitet är ytmontering i små, mindre och medelstora serier om 5 till 500 st per leverans. Legotillverkning och kontraktstillverkning inom ytmontering.

 Vi anser oss hålla en mycket hög kvalitet inom ytmontering. Läs mer om hur vi når den.

 Hos oss är du välkommen som kund att ytmontera i små och mindre serier. Vi behandlar dig personligt.

 Prissättning / priser för ytmontering. Legoproduktion i små, mindre och medelstora serier till förmånliga priser. Legotillverkning / kontraktstillverkning av kortmontering.

 Om ytmontering, ytmonterade kort, SMD, SMT, kretskort, elektronikmontering och hur vi sätter samman elektronikkomponenter till moduler. Detta beskriver vårt sätt att arbeta. Vi gör även hålmontering där så behövs.

 Kontakta oss gärna om ytterligare info om att ytmontera, ytmontering, legotillverkning, produktion, CAD, kontraktstillverkning osv. Vi finns i Sundsvallsområdet närmare bestämt Timrå. Vi legotillverkar gärna dina ytmonterade kort.
Kretskort och produktion ordbok för förkortningar inom elektronik, komponenter och produktion av kretskort.

 Vi erbjuder utvecklingshjälp och konsultation vid såväl utvecklingan av elektronik, ingående programvaror eller verktug runt detta samt hjälp vid produktionsanpassning i såväl små som stora serier.

Ytmontering - produktion

Vår produktion är i första hand avsedd för ytmonterade kort. Hålmontering, inköp, CAD och konstruktionshjälp gör vi också.

 

Behoven varierar från hela serier till prototyper? Storlekarna kan t.ex. vara 1206, 0805,0603, 0402, QFP, BGA m.fl. Vi engagerar oss för att få våra kunder nöjda med såväl service, kvalitet som pris. Det är lätt att arbeta med oss.

 

Från serier om 5 - 10 st tillämpar vi oftast automatmontering alternativt använder vi vår monteringskarusell. Valet beror på vilken produktionsmetod som är förmånligast.

Dessutom har vi en automatisk dispenser för lödpastan alternativt screentrycker vi den.

 

Vi avsynar visuellt vid flera moment under produktion. Dessutom sker stickprovsvis kontroll med videoförstorad avsyning eller microskop. Slutresultatet kan även testas kundspecifikt. Vi kan även erbjuda kortjämförande så kallad signaturanalys.

 

Vi är måna om en god kvalitet oavsett seriens antal. Elektronikmontering tycker vi är roligt.


 Monteringen av ytmonterat är helautomatisk med videoavsyning ansluten till dator.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.

Tryck på knappen för att läsa mer om prototypkort, specialkort och montering av speciella komponenter


 Läs mer om vår produktion inom ytmontera. Det ytmontering men även hålmontering. SMT är vår specialitet och vi monterar  gärna dina kretskort. Vi monterar även flexibla kort (flexible cards) och applicerar gärna lödpastan med stenciltryck eller dispensering. För små serier är maskinell dispensering ett mycket bra alternativ.

Mer om ytmontering