Elektronikmontering. Tillverkning och produktion av ytmonterad elektronik och kretskort.  Inge Eklund Elektronik AB. Vi finns i Sundsvallregionen som är centralpunkt för Sundsvall, Timrå, Sörberge, Bergeforsen, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle.

Sidorna uppdaterades och justerades 2014-01-16   -   All rights reserved ytmontera.com, Sundsvall, Sweden

Ytmontering hos     ytmontera.com    - 060-578955   E-mail:   info @ ytmontera.com


 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

 Till startsidan om ytmontering och ytmonterade komponenter på kretskort. Inge Eklund Elektronik. Vi finns i Sundsvallregionen.

 Produktion och automatisk montering av ytmonderade komponenter i små och mindre serier. Så här producerar vi med SMD. Legotillverkning och kontraktstillverkning.

 Vår specialitet är ytmontering i små, mindre och medelstora serier om 5 till 500 st per leverans. Legotillverkning och kontraktstillverkning inom ytmontering.

 Vi anser oss hålla en mycket hög kvalitet inom ytmontering. Läs mer om hur vi når den.

 Hos oss är du välkommen som kund att ytmontera i små och mindre serier. Vi behandlar dig personligt.

 Prissättning / priser för ytmontering. Legoproduktion i små, mindre och medelstora serier till förmånliga priser. Legotillverkning / kontraktstillverkning av kortmontering.

 Om ytmontering, ytmonterade kort, SMD, SMT, kretskort, elektronikmontering och hur vi sätter samman elektronikkomponenter till moduler. Detta beskriver vårt sätt att arbeta. Vi gör även hålmontering där så behövs.

 Kontakta oss gärna om ytterligare info om att ytmontera, ytmontering, legotillverkning, produktion, CAD, kontraktstillverkning osv. Vi finns i Sundsvallsområdet närmare bestämt Timrå. Vi legotillverkar gärna dina ytmonterade kort.
Kretskort och produktion ordbok för förkortningar inom elektronik, komponenter och produktion av kretskort.

 Vi erbjuder utvecklingshjälp och konsultation vid såväl utvecklingan av elektronik, ingående programvaror eller verktug runt detta samt hjälp vid produktionsanpassning i såväl små som stora serier.

Ytmontering - special

En del av våra kunder vill ha test- eller prototypkort. Det kan vara delvis bestyckade kort eller specialkort. Vid sådan montering kan det vara bättre att vi använder vår manuella pick and place maskin.

 

Lödpastan kan vi antingen dispensera automatiskt eller föra på med manuell elektroniskt reglerande dispenser. Allt beroende på vad som passar produkten bäst.

 

Samma sak gäller specialkomponenter som den på bilden eller BGA-kretsar. Det är komponenter där man inte ser lödanslutningarna utan måste hantera monteringen med hög precision.

 

Tack vare vår flexibilitet kan vi ändå hålla attraktiva priser även på denna typ av elektronikmontering. 

 

Givetvis arbetar vi "blyfritt" alternativt "blyat" för de som önskar det (enl RoHS).

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.


 Specialmontering eller prototypkort. Här kan vi montera tunga komponenter med dolda paddar som den på bilden eller t.ex. BGA-komponenter.

Tryck på knappen för att komma tillbaka till föregående sida om automatisk produktion och ytmontering i små serier.


 Tillbaka till sidan om elektronikproduktion, ytmontering och SMT.